Met uw corporate video toont u wereldwijd uw bedrijfsactiviteiten, natuurlijk via uw eigen website, een internetkanaal, beurspresentatie of productpromotie. 
 

Video is een onmisbaar onderdeel bij trainingen en cursussen. Praktijktrainingen op een gehuurde locatie zijn duur en niet altijd mogelijk. Ook bij evaluatie hebben video-opnamen een bewezen meerwaarde.


De aandacht van een consument bereikt u optimaal door middel van visuele impulsen. Een mens beslist binnen 3 seconden of hij blijft kijken of niet. Uw product, dienst of aanbieding moet binnen die tijd een onuitwisbare indruk maken en vervolgens blijven boeien.


Door ons geproduceerd beeldmateriaal van hoge kwaliteit is voor vele platforms bruikbaar.


Een videoproductie is iets anders dan 'bewegend beeld in kleur'. Voor een goede productie is ondermeer regie, cameravoering, licht, geluid, locatie, script, creativiteit en eindmontage allemaal belangrijk maar in de eerste plaats gevoel en goede communicatie met de klant.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen binnen uw budget, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een orienterend gesprek.

aaaaaaaaaaaaiii